Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Engelsiz aşk

İyi ki çağırmış beni programına sevgili Özlem Gürses.
İyi ki katılmışım FOX'taki Affetsen programının canlı yayınına...
Öyle muhteşem bir çift tanıdım ki; aşka inancım katlandı, romantik yanım cilalandı...
Ayşegül doğuştan engelli bir genç kızdı. Ama cıvıl cıvıl, hayata dört elle sarılan, girişken ve hem kendisiyle, hem de çevresiyle barışık bir insandı.
Bir gün engelliler arası güzellik yarışmasına fotoğrafını gönderdi. Yarışmanın organizatörlerinden genç grafik tasarımcısı Korkut, fotoğraftaki kıza vuruldu. Korkut, engelli değildi. Her iki gencin de ailesi; biri engelli, diğeri sağlam iki gencin aşkına inanmadı.
Hatta bunu imkansız görüp evlenmelerine engel olmak için çaba sarf etti. (Sadece anneleri onay verdi. Ana yüreği işte...)
Ama iki genç, çizilen karamsar tablolara aldırmayıp dünya evine girdi. Kısa süre sonra da bir erkek evlatla mutluluklarını taçlandırdılar.
Onları, program boyunca Abidin Dino'nun bile çizmeyi başaramayacağı bir 'mutluluk resmi' gibi izledim. Irk, dil, din, kültür farkını bahane edip çevre baskısını 'engel görüp' buna direnemeyerek aşklarından vazgeçenlerin, Korkut ile Ayşegül'ü izlemelerini o kadar istedim ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA