Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sosyal medya kullanmak...

Medyafaresi sitesinin düzenlediği Kristal Elma Ödülleri Gecesi, son zamanlarda katıldığım en ilginç ve renkli organizasyonlardan biriydi.
Her şeyden önce katılım son derece yüksek ve nitelik olarak da üst seviyedeydi. Melek Baykal, sırf çok sevdiği Meryem Uzerli'ye ödül verebilmek için koltuk değneğiyle geceye geldi.
Uğur Dündar ve Reha Muhtar da; hem En İyi Anchorman, hem de En İyi Tartışma Programı (32. Gün) ödülleri nedeniyle Mehmet Ali Birand'ı anmak üzere oradaydılar.
Meryem Uzerli ise samimi ve sempatik halleriyle bir kez daha gönülleri fethetti. İlginçliklere gelince:
En İyi Haber sunucusu ödülünü vermek üzere sahneye gelen Nazlı Tolga, aynı zamanda bu ödülün dört adayından biriydi.
Sezonları birbirinden farklı Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Karadayı dizilerinin aynı organizasyon içinde değerlendirilmesi de pek tuhaf oldu.
Geceyi İzzet Çapa ile beraber sunan Esra Erol, aynı zamanda En İyi Gündüz Kuşağı Programı ödülünü alınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.
Gecenin sponsorlarından Bulut İnşaat'ın CEO'su Temel Bulut, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü açıklamak üzere sahneye çıktığında elindeki kartta yazılı 'Gupse Özay' ismini bir türlü okuyamayınca, imdada Esra Erol yetişti:
"Haklısınız. İtalyan bir sanatçı o!.."

'KURAL' BOZULDU
Gecenin en heyecanlı kişisi ise İşler Güçler dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Kural'dı.
Genç oyuncu, sahneden inerken yanlışlıkla ödülünü bırakıp mikrofonla yerine dönünce salon kahkahaya boğuldu. Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi ödülüne Abdullah Gül, sanatçı ödülüne ise Demet Akalın layık görüldü. Sosyal medyayı kullanmanın 'ödüle layık yetenekler' arasına katıldığını görmek de şaşırtıcıydı.
Medyafaresi, internet haberciliğindeki etkinliğini renkli ve yüksek katılımlı bir geceyle taçlandırdı.
Ödüllere oy gönderenlerin sayısının 1 milyon 100 bine ulaşması da önemli bir başarı ölçütüydü. Siteyi hayata geçiren ve 10 yıldır yayın hayatına devam etmesini sağlayan Kubilay Tümen ve eşi Hande'yi kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA