Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Karagül'ün sırrı

FOX kanalı ilk kez bir dizi için ön gösterim yaptı. Kanyon'daki organizasyona davet edilen 40-50 kişilik bir grup, bu akşam yayınlanacak dizinin 30 dakikalık bir bölümünü izledi.
Hemen söylemeliyim ki; dizi, bu sezon mumla aradığımız eli yüzü düzgün yapımlardan biri olmaya aday. Öykünün tamamı Halfeti'nin o büyülü coğrafyasında geçiyor. Bölge, resim açısından bir yönetmenin arayıp da bulamadığı cinsten.
Oyuncu kadrosu ise yıldızlar geçidi gibi. Yavuz Bingöl, Ece Uslu, Özcan Deniz, Şerif Sezer, Mesut Akusta ve Özlem Conker gibi kalburüstü oyunculara sahip.
Ama Özcan Deniz hayranları fazla heveslenmesin. Ünlü oyuncu dizinin sadece ilk bölümünde görünüp adeta 'Ce-ee' diyerek ortadan kaybolacak.
Bu arada diziye adını veren 'Karagül'ün bilinmeyen bir özelliğini de öğrendim. Meğer bu siyah gül çeşidi sadece Halfeti'de yetişiyormuş. Eğer fidanını bölge dışında bir yere dikerseniz, goncaların rengi bildiğimiz kırmızıya dönüveriyormuş. Zaten dizi de; bölgeden göç edip büyük şehirde yolunu ve kimliğini kaybedenleri anlatıyor.
İlk bölümde Mesut Akusta'dan şiir gibi bir oyunculuk performansı izledim.
Ama bir genç vardı ki, hemen yanına özel işaretimi koydum. Adı Mert Yazıcıoğlu. Karagül'de 'Baran' karakterini canlandırıyor.
Onu, Dedemin İnsanları filmi ve Kayıp Şehir dizisinden hatırlayacak ve yakında adını çok duyacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA