Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İmdat butonu ÖZCAN

FOX'ta geçen cuma izleyici ile buluşan Karagül dizisinin ilk bölümü Özcan Deniz hayranları için 'ağza tat, boğaza feryat' kıvamındaydı.
'Konuk oyuncu Özcan' bir göründü, bir kayboldu.
Peki Özcan Deniz'in canlandırdığı karakter gerçekten de Fırat'ın serin sularında boğuldu mu, yoksa başka planları mı var?
Bunu yeni bölümlerde öğreneceğiz. Ama ben yapımcı Şükrü Avşar'ın yerinde olsam, Özcan'ın cesedini buldurmazdım. Bakarsınız dizinin reytingleri beklenen seviyeye ulaşmaz. O zaman camı kırıp 'Özcan Deniz imdat butonu'na basmak gerekir. Onu iki bölüm oynatıp durumu kurtarabilirsiniz.
'Özcan Deniz butonu'na basanlardan biri de TRT 1'deki Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisinin yapımcı- yönetmeni Abdullah Oğuz olmuştu. Dizinin reytingleri tepetaklak giderken, Özcan'ı 'kurtarıcı' olarak diziye katmış, ancak geç kaldığı için fren tutmamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA