Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Karadayı şov yapıyor

Nasıl milyonları ekran başına kilitlemesin, nasıl bu kadar merakla izlenmesin ki?
atv'nin dizi okyanusundaki amiral gemisi Karadayı'nın her bölümü ayrı bir sinema filmi kıvamında... Bu hafta herkes nefesini tutup Mahir'in Feride'ye her şeyi itiraf ettiği o muhteşem sahneyi izledi.
Hem Kenan İmirzalıoğlu, hem de partneri Bergüzar Korel; günlerce hazırlandıkları her hallerinden belli olan bu sahnenin hakkını verince, ortaya görsel ve duygusal bir ziyafet çıktı.
Olaylar çorap söküğü gibi gelişti. Salih'in aslında Mahir'in ta kendisi olduğunu büyük bir hayret içinde öğrenen Necdet, bu müthiş haberi hiç vakit kaybetmeden Savcı Turgut'a yetiştirdi.
Turgut, hayatının fırsatını geri tepmedi ve Feride'nin de bu gerçekten haberdar olması için satranç taşlarını yeniden masaya dizdi.
Mahir Kara'nın ise artık tek bir seçeneği kalmıştı. Olan biten her şeyi Feride'ye açıklamak... Altını 'Mahir Kara' olarak imzaladığı mektubu Feride'ye ulaştırınca, ok yaydan çıkmış oldu. Müthiş randevu sahnesi de işte burada başladı.
Feride'ye evlenme teklif eden Mahir; gerçeği anlatırken, ağzından çıkan her kelimede Feride'nin şaşkınlıktan gözleri biraz daha büyüdü. Mahir'in son sözleri ise "Ben adliyeye hayatta en güvendiğim adamı kurtarmaya, suçsuz yere idam edilecek olan babamı ipten almaya geldim. Mahir Kara benim" oldu.
Bu itiraf, Feride kadar Karadayı tutkunlarını da çok şaşırttı.
"Ee, şimdi ne olacak? Dizi bitti mi yoksa?" diye soranları ise haftaya büyük bir sürpriz daha bekliyor. Mahir Kara'nın, kimliği belirsiz biri tarafından vurulduğu sahneyi içeren fragman, öykünün biraz daha çetrefilli hale geleceğinin habercisi.
Zaten Karadayı'yı bu kadar cazip kılan da; tam 'Oyun bitti' derken, her pazartesi kartların yeniden dağıtılması değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA