Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Digitürk'e öneri

LİG TV geçen pazar günü ilginç bir uygulama başlattı. Şampiyonluğu ilgilendiren Galatasaray- Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor- Fenerbahçe maçları, aynı saatte yayınlanıyordu. Her iki maçı da aynı anda izlemek isteyenler için; Digitürk 1. kanalda, ekran ikiye bölündü.
Bir tarafta Galatasaray'ın, diğer tarafta Fenerbahçe'nin maçı yayınlandı. Dileyen; kumanda üzerindeki tuşlardan seçim yaparak istediği maçı sesli, diğerini sadece görüntülü olarak izleme şansı buldu.
Peki, TV izleyicilerini ikiye bölen, sadece futbol maçları mı? Digitürk yönetimine tavsiyem; hafta içi prime time kuşağında önemli diziler aynı saatte yayınlanırken de benzer bir uygulama başlatması. Ekranı ikiye, belki üçe bölerek birbiriyle çakışan dizileri aynı anda izleme olanağı yaratması. Böylece hem diğer diziyi reklam arasında izlemek zorunda kalan izleyici sıkıntıya girmez, hem de onca para harcanan reklam kuşakları gürültüye gitmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA