Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir küçük serzeniş

Yukarıda da belirttiğim gibi; takım tutar gibi dizi tutmaya, kendimizi bir dizi kulübüne ait hissetmeye başladık. Durum böyle olunca; izleyiciler kendi dizileriyle ilgili yorumları bu köşede görmek istiyor, yeterince tatmin olmadıklarında da sitem ediyorlar. Okurumuz Fırat Genç'in mektubu da bu konuda küçük bir serzeniş içeriyor:
"Yorumlarınızı çok isabetli buluyor, yazılarınızı çok severek ve ilgiyle okuyorum. Yaz ekranının bu kadar boş bırakılması hakkındaki görüşlerinize katılmakla beraber hakkınızda naçizane bir eleştirim olacak.
Bu boş günlerde TRT 1'de izlediğimiz bir dizi var. Yakın zamanda bir medya şirketinin yaptığı ankete göre; sosyal medya kullanıcılarının büyük bir çoğunluğunun izlediği Beni Böyle Sev dizisi hakkında herhangi bir şey yazmadığınızı gördüm. Bu, inanın ki beni fazlasıyla üzüyor. Eminim bu yazdıklarımı değerlendirmeye alacaksınız. Bunun için şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım haddimi aşmamışımdır. Çalışmalarınızda sonsuz başarılar..."
YAZAR NOTU: Zamanım ve enerjim elverdikçe her programı, diziyi, filmi izleyip bu köşeye taşımaya çalışıyorum. Ama onlarca kanal, yüzlerce program arasında bazen ihmal ettiklerim olabiliyor tabii ki. Beni Böyle Sev'in ilk bölümünün ardından bu köşede bir yorum yazısı yayınlamıştım ama belli ki uzun süredir diziyi ihmal etmişim.
Telafi edeceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA