Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Huzur'a dikkat!

ATV'nin geçen sezon adından en çok söz ettiren dizisi Huzur Sokağı, bu akşam yepyeni bir çehre ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Diziyi 'iç yapım' haline getiren ATV, senaryosundan kurgusuna kadar pek çok radikal değişikliğe girişti. Son zamanlarda bu tür 'silkelenip kendine gelme' girişimlerinin dizilere katkı sağladığına şahit oluyorum. Umarım Huzur Sokağı da hak ettiği reytinglere ulaşır.
Ancak dizinin bir haftadır ekranda dönen tanıtımı pek çok Huzur Sokağı izleyicisini rahatsız etmiş gibi. Konuyla ilgili köşemize çok sayıda izleyici eleştirisi ulaştı. Bilal'in Feyza'yı tokatlaması, toplum nezdinde hoş karşılanmamış. Naif bir aşk hikayesinin içine şiddet bulaşması, 'huzur' arayan izleyiciyi rahatsız etmiş. Bence ATV, altın yumurtlayan tavuğu kesmez. Eminim bir bildikleri vardır. Bekleyelim, izleyelim ve görelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA