Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bindiğimiz dalı kesiyoruz

Ahmet Çavdar da tatilden dönüşümüzü dört gözle bekleyen okurlarımızdan.
Mektubuna "Şükür kavuşturana... Gelişinizle gazete aydınlandı" iltifatıyla başlayıp şöyle devam etmiş:
"Artık evimizde maç izleyemez olduk. Şifreli yayıncı kuruluşlar özel maçları bile angaje etmeye başladı. Bugün 8-10 yaşlarında çocuğum olsa, evde tuttuğumuz takımın maçını izlettiremiyoruz. Yok çünkü. Ya kahvehaneye ya da birahaneye götürmem gerekiyor. Bu mümkün olmadığına göre, çocuklarımıza maç izlettiremiyoruz. Böylece taraftar ruhu gelişmiyor. Yarın bu çocuklar büyüyecek, geleceğimiz olacaklar. Çok değil, 10 yıl sonra. Ve takım ruhu yok... Dolayısıyla maç ruhu da yok... Bugün işler iyi. Hem yayıncı kuruluşlar, hem de takımlar iyi kazanıyor. Ama 10 yıl sonra hiçbiri izleyici bulamayacak. RTÜK bir dizi kararlar aldı gerçi ama kanalların ne kadar uyguladıkları, reklam kuşaklarından anlaşılıyor... Saygılar."
YAZAR NOTU: Okurumuzun yorumu, geçen hafta bu köşede yayınlanan 'Geleceğimize şifre koymak' başlıklı yazımızı nasıl da destekliyor değil mi? Okuryazar el ele, umutla geleceğe...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA