Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Athena Gökhan'a ağıt

Geçen hafta O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz'un dramını kaleme almıştım. Okurumuz Özlem Baş da Athena Gökhan'ın hallerine üzülenlerden:
"Vallahi ayıp demek istiyorum artık... Acun Ilıcalı bu sezon ajitasyon üzerinden prim yapmaya çalışıyor sanırım. Yani bunun başka bir açıklaması olamaz... Şaka bir yana, ne olacak bu Gökhan Özoğuz'un hali?
Merhabalar, Yüksel Bey... Cümlelerime böyle garip bir şekilde başladım ama artık içimde tutamayacak hale geldim.
Pazartesi akşamı O Ses Türkiye'yi seyretmek için geçtim ekran karşısına, açtım cips paketimi, aldım elime çayımı... Her zamanki gibi bütün jürilerimiz birbirinden komik, birbirinden sıcak... Herkes birbirinin elinden kapmaya çalışıyor o güzel sesleri... Alaturka söyleyeni Ebru, pop söyleyeni Murat, İngilizce söyleyeni de Hadise kapıyor genelde...
Peki bizim sevimli çocuk Gökhan'a ne oluyor? Öylece dil döktüğü ile kalıyor... Sebebini hiç anlamadığım bir şekilde hiçbir yarışmacı ona şans tanımıyor jüri kapışmalarında. Tek başına döndüğünde ise ya yarışmacı ağladı ağlayacak pozisyonda ayrılıyor oradan halinden memnuniyetsizce, ya da kendisine dönüldüğü halde yere mikrofon bırakarak sahneyi terk ediyor. Hayır anlamıyorum, acaba Gökhan Özoğuz'a burun bükenler onun kaçta kaçı müzik geçmişine veya bilgisine sahipler?
Pazartesi günü izlerken içimden keşke dedim, sesim yeterli olsa da dört jürinin dördünü de döndürsem ve ben başım dik bir şekilde 'Gökhan Özoğuz' desem. Çünkü kendisi gerçekten çok doğal ve içten. Sempatiklik tahtını Murat'tan kaptı kapacak. İnsan ister istemez her yetenekli yarışmacıdan sonra 'Bari bu seçsin Gökhan'ı' diyor.
Bu işe bir çare bulunması gerek. Vallahi üzülüyorum. Gökhan bence program dışında takımındaki yarışmacılara zaman ayırabilecek yegane jüri.
Ne yapsak? Gökhan'ı seçen yarışmacılara SMS'lerde galibiyet sözü mü versek, bilemedim..."
YAZAR NOTU: Ben de yarışmacı olsam, Gökhan'ı seçerdim. Çünkü diğer koçların takımları yıldız kaynıyor. Gökhan'ın takımında ekmek çok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA