Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Diva, Diva'ya karşı

Pazar akşamı Show TV'de Bülent Ersoy Show'u izleyenler, Diva için 'İzzet Yıldızhan'ı gönderdiği yetmemiş, kendi kendisini ağırlıyor' diye düşünmüş olmalılar. Zira ekranda birbirinin tıpkısı iki Bülent Ersoy vardı. Ersoy, sesi ve tavırlarıyla kendisine ikizi kadar benzeyen taklit sanatçısı Fehmi Dalsaldı ile karşılıklı sohbetteydi.
Ancak izleyeni eğlendirmek amacıyla olsa bile sohbetin 'ölçüsü' zaman zaman kaçtı. Özellikle 'Hacı Arif Bey'in takımları' üzerine çevrilen geyik yadırgandı. Zira Ersoy, her daim Türk Musikisi'nin devlerine saygıda kusur etmeyen tavrıyla takdir toplardı. Dalsaldı'nın tahriğiyle nasıl 'boş bulundu' anlayamadım. Ayrıca 'para zarfının inceliği/ kalınlığı' atışmasında Ersoy'un "Ben zaten ince sevmem" sözleriyle noktalanan muhabbet de ciddi bir 'doz aşımı' yarattı.
Bütün bunlara rağmen Linet ve Hakan Altun gibi iki muhteşem sesi buluşturan Ersoy, müzikseverlere son derece keyif veren bir programın altına imza atmayı başardı. Ersoy'un 'havasını bulduğunda' nasıl eğlenceli bir insana dönüştüğü de bir kez daha belgelendi. Ancak, 'İstanbullular için şu şarkı', 'Ankaralılar için bu şarkı' gibi, bölgelerdeki reyting deneklerini hedef aldığı açıkça belli olan anonslar 'samimiyeti' biraz tehdit ediyor, söylemeden geçemeyeceğim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA