Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Londra'yı çökerttik(!)

Kurtlar Vadisi: Pusu, düdüklü tencerenin patlamasını önleyip basıncı dışarı veren sübap gibi...
İsrail'in Gazze vahşetinin ve Mavi Marmara katliamının ardından Kurtlar Vadisi: Filistin ile yüreğimizi soğuttular. ABD askerlerinin, mehmetçiğin başına çuval geçirmesinin ardından Kurtlar Vadisi: Irak ile 'intikamımızı' aldık. Esad zulmüne karşılık, sezon başında Suriye'ye girip mazlumların kanını yerde koymadılar. Bu hafta ise en küçük olayı bile fırsat bilip Türkiye ekonomisini baltalamaya çalışan dış güçlere aynı yöntemlerle karşılık vererek, Londra Borsası'nı çökerttiler. Polat Alemdar'ın komuta ettiği ekonomik saldırılarla mücadele timinin manevraları sonucu, Türkiye'yi hedef aldığı iddia edilen Londra Borsası çökertildi. Yüzde 12'lik düşüş yaşayan borsa, İngiliz ekonomisinin büyüme hızına ciddi oranda darbe vurdu.
Tabii ki gönül, bunların sadece dizi senaryosundan ibaret kalmasını istemiyor. Ama olsun; düşünmek ve planlamak, başarmanın yarısıdır!
Hem birilerinin de toplumda alttan alta biriken bu gazı alması lazım, öyle değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA