Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Medyatik bombaları

Nasıl şuursuz bir anımda yakalandıysam, Medyatik programını her gün yapmaya razı oldum. Üstelik televizyon dinamiklerini iyi bilen, 30 yıldır bu konuda kalem sallayan biri olarak böyle bir yükün altına nasıl girdim, inanın kendime bile açıklayamıyorum.
Ama Beyaz TV'de pazartesi günü 18.20'de gala yapan Medyatik'in ilk üç gününde internet sitelerinin, magazin sayfalarının ve programlarının neredeyse tüm haber ihtiyacını karşıladığını görünce "İyi ki yapmışım" dedim.
Beyazıt Öztürk, "Bana Beyaz Show ile Yalan Dünya'yı kimse izletemez" diyerek bombayı patlattı.
Ardından "Çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yapmam. Bu ilk önce çocuğa haksızlık olur" diyerek bombaları seriye bağladı...
Ertesi gün Acun Ilıcalı stüdyomuzdaydı. "TV 8'i alma kararımda en büyük etken 3 Adam'ın performansı oldu" diyerek herkesi şaşırttı.
Üçüncü gün ise ENBE Orkestrası'nın şefi sevgili Behzat Gerçeker'in müzik kulağına bir kez daha hayran kaldım. Ona küçük bir sürpriz hazırlamıştık.
Perde gerisinden genç bir solistin sesini dinlettim.
"Nasıl buldun?" diye sordum. "Fena değil ama bazı şarkılar, bazı isimlerle özdeşleşmiştir. Kulak hep o tınıları arar. Keşke başka bir şarkı seçseymiş" dedi.
Perdeyi açtık. Sesin sahibi Güçhan, iki hafta önce Behzat'ın jürilik yaptığı X Factor yarışmasında elediği isimdi ve Behzat, o yarışma sırasında da az önce bizim canlı yayında söylediği cümleleri tekrarlamıştı. O an bir kez daha anladım; ENBE ve Behzat Gerçeker, işte bu yüzden ulusal gururumuz olmuştu... Velhasıl, canım çıkıyor ama değiyor doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA