Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hoş geldin Yasemin Yalçın

Onu nasıl özlediğimizi bizim Medyatik programına konuk olduğunda daha iyi anladım. Bizim ekip, Yasemin Yalçın'ın canlandırdığı Sürahi Hanım, Şuayip, Alican, Güllü ve Kakılmış tiplemelerinden bir kolaj hazırlamıştı. Rahmetli Adile Naşit'ten sonra bizi en çok güldüren kadın olduğunu o an fark ettim.
Yasemin Yalçın şimdilerde Show TV'nin Mihrap Yerinde dizisinde rol alıyor. Her zamanki gibi döktürüyor. Hele kadroda Zafer Algöz ve Kadir Çöpdemir de olunca, ortaya bir 'rüya takımı' çıkıyor.
Dizinin tek zaafı, bunca yüksek oyuncu kalibresine uygun bir senaryo kıvraklığına sahip olmaması. O da kısa zamanda düzelir sanıyorum.
Bu arada Yasemin Yalçın yıllardır gizlediği bir yeteneğini daha ortaya çıkarttı. Çok yakında piyasaya çıkacak Arasırabesk albümünden iki şarkıyı bizim programda okudu... Ne yalan söyleyeyim, şoke oldum. Benim damağımda 'Bergen tadı' bırakan sevgili Yasemin Yalçın, kariyerine şarkıcı olarak başlasaymış, bugün 'assolist geleneği' devam ediyor olurmuş.
O kadar diyeyim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA