Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TRT'de yorumcu yok

Belli ki TRT, Dünya Kupası sırasında çok eleştirilecek. Çünkü pek çok kişi gibi bende de 'dostlar alışverişte görsün' izlenimi bırakıyorlar. Heyecan yok, yenilik yok, yaratıcılık yok, özen yok... Sanki birileri kupayı TRT'ye 'Yayınlayacaksın kardeşim' diyerek, zorla vermiş.
Oysa Dünya Kupası, TRT için ne büyük bir fırsattı... Herkesten önce davranıp yeni yayın dönemini Ramazan'da başlatsalar, bunu da maç aralarında (içinde değil) bangır bangır bağırarak duyursalar fena mı olurdu?
Peki ne yaptılar?
Yavan yayının içine sadece iki dizinin tanıtımını sokuşturup yasak savdılar.
Dünya Kupası'nı yayınlayan hemen her ülke, canlı maç yayınlarını bir spiker ve bir yorumcu ile sürdürürken, TRT pek çok maç için spor yorumcusu bulamadı. Dişe dokunur yorumcu olarak bir tek Ömer Üründül vardı. Grup maçlarının en önemlilerinden biri olarak görülen Brezilya-
Kamerun maçında yorumcu yoktu örneğin. Oysa TRT kurumu; Rıdvan Dilmen'i, Erman Toroğlu'nu, Ahmet Çakar'ı ve diğerlerini Dünya Kupası süresince ücret karşılığı konuk yorumcu olarak ekranlarında ağırlasa, kupanın hakkını vermiş olmaz mıydı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA