Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hani Turgut Özal Stadı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Kemal Ulusu, zaman zaman spor ve televizyon dünyasıyla ilgili görüş ve yorumlarını benimle paylaşır. Görüşlerinden çok faydalandığım, esinlendiğim olmuştur. Sayın Ulusu, bu kez de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışı vesilesi ile yazdığım yazı üzerine çok önemli bir konuya değinmiş. Bana attığı e-posta'yı sizlerle de paylaşma ihtiyacı hissettim:
"Değerli kardeşim, önce bayramını kutluyorum. Bugünkü yazını okudum. Başbakan'ın büyük bir jest yaparak stada Fatih Terim adını vermesini ben de memnuniyetle karşıladım. Ama Türk sporuna, bilhassa futboluna, 1983-84-85 yıllarında başlayan reformlarla yüzlerce çim saha kazandıran Turgut Özal'ın adı ne yaşarken, ne de öldükten sonra bir stada verilmediyse, herkesin şapkasını önüne koyarak düşünmesi gerekir diye düşünüyorum. O büyük liderin; ilk Futbol Federasyonu Başkanı olarak o reformlarda katkısı olan benim ismimi, Giresun'un mutevazı ilçesi Bulancak'ın takımını ilk defa kurduğum 3. Lig'e almam dolayısıyla stadyuma giden caddeye koyması bence bir Oscar ödülü değerindeydi. Sevgilerimle..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA