Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kamu spotu böyle olur

Bu köşede özensizce çekilen, 'dostlar alışverişte görsün' mantığına kurban gitmiş bazı kamu spotlarını çokça eleştirdim. Okurumuz Aysel Acar ise 'layıkıyla görevini yerine getiren' bir kamu spotundan övgüyle söz etmiş:
"Yüksel Bey iyi günler, kolay gelsin. Hani kitap okumayı teşvik eden kamu spotunu siz yazınızda eleştirince ben de eleştirimi size yazmış ve siz de yayınlamıştınız yazımı, teşekkür ederim. Kamu spotlarına karşı sürekli eleştiri yapıp 'Sanki olmamış gibi' diyorduk ya, bu sefer çok hoşuma giden bir kamu spotunu sizinle paylaşmak isterim. Emniyet kemerinin önemini anlatmak için Mustafa Sandal bir sandalyeye oturmuş ve hayali olarak otomobil kullanıyor. Oğlu ve eşi de onu izliyor. Sonra bir anda Mustafa Sandal'ın ifadesi değişiyor ve kaza olacağını hissediyorsunuz. O anda çocuk fırlıyor ve babanın beline sarılıyor. Eş de omuzundan çaprazlama sarılıyor ve ailece emniyet kemerini oluşturuyorlar. Baba öne doğru hamle yapsa da emniyet kemeri hayatını kurtarıyor.
Çok güzel ve etkili bir anlatım olmuş, ben çok beğendim. Bu sefer kamu spotunu tebrik ediyorum..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA