Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Köpek televizyonu tutar mı?

ABD'de birkaç yıldır yayında olan köpeklere özgü televizyon kanalı Dog TV, Avrupa'da da yayına başlamış. Altını çizmem lazım: Köpek sahiplerine değil, tamamen 'köpeklere' özgü bir televizyon kanalı... Yani onu bizzat ev köpekleri izliyor. Yayın akışında sevgili dostlarımızın ilgisini çekecek tarzda yuvarlanan toplar, koşuşan hemcinsleri filan var. Ayrıca yayını seyreden köpek sahiplerinin izlenimlerinden yola çıkarak köpeklerin ilgi gösterdiği çeşitli desen ve ses efektleri de akışa dahil ediliyormuş.
Haberi hemen 2 yaşındaki köpeğimiz Kuki'ye yetiştirdim. Fazla ilgi gösterdiğini söyleyemeyeceğim. Sadece kulaklarını dikip dinlemekle yetindi. Çünkü televizyona fazla ilgisi yok. Bazen Köpeklere Fısıldayan Adam Sezar Millian'ı birlikte izliyoruz. Ama bizimki, ekranda koşuşan köpeklerin sadece birer görüntüden ibaret olduğunu anlayınca, sıkılıp kendine başka eğlenceler arıyor. Anladığım kadarıyla bu televizyon dedikleri, sadece biz insanlar için aptal kutusu...
Kuki'nin nefessiz seyredeceği televizyon programını ise çok iyi biliyorum. Köpeklere özgü izdivaç programı... Eh, bu da benden Dog TV'nin yapımcılarına küçük bir tüyo olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA