Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Izgara dil meselesi

Çocuklar söz konusu olunca izleyici duyarlılığı da artıyor. Bu, sevindirici bir durum tabii. Okurumuz ve aynı zamanda Kütahyalı bir gazeteci olan meslektaşımız İhsan Tunçoğlu da sevgili Erkan Tan'ın sarf ettiği bir cümle için hassasiyet göstermiş: "Yüksel Bey merhaba, Beyaz TV'de 6 Şubat 2015 Cuma günü saat 17.35'te yayınlanan Erkan Tan Vakti programı esnasında sunucumuz, insanı şoke eden bir gaf yaptı. Belki fark etmişsinizdir, haberleri sunarken canlı yayında kendisini izleyenlerin gönderdiği fotoğrafları ekrana getiriyor. Bu kez de Antalya'dan bir aile Erkan Tan'ı izlerken aile fotoğrafı göndermiş.
İşte şoke olduğumuz an bu noktada oldu. Fotoğrafta 5-6 yaşlarındaki bir çocuk, dilini çıkarmış.
Erkan Tan aynen şöyle dedi: 'Bana bak ufaklık, sen dilini bana mı çıkardın?
Antalya'ya gelirim o dilini keser, ızgara yapar, yerim...' Bizler ekran karşısında adeta şoke olduk. Sonra manevra yapmaya çalıştı ama bu nahoş cümleleri kelimesi kelimesine maalesef sarf etti. Ben de sizinle paylaşmak istedim.
Selamlar..."

YAZAR NOTU: Meslektaşımızın duyarlılığına ve gazeteci refleksine saygı duyuyorum. Ancak çok iyi tanıdığım ve çocuk sevgisinden emin olduğum Erkan Tan'ın bu cümleyi sırf şaka olsun diye kurduğundan da adım gibi eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA