Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ah şu fon müzikleri!

Gerek ben, gerekse okurlarımız, kim bilir bu köşede kaç kez fon müziğinin yüksek olması nedeniyle anlaşılamayan dizi diyaloglarından şikayet etmişizdir. Artık son umudum Japon mucitlerde. Sadece Türkiye pazarına yönelik, sesi kendisi ayarlayıp filtreleyen ve konuşmaları anlaşılır kılan bir televizyon icat edilmesini bekliyorum. Ben umutla beklerken, bir kez daha sözü okura bırakıyorum:
"Merhabalar Yüksel Bey, size artık ağabey demek istiyorum çünkü inanın aileden biri gibi oldunuz. Bu yüzden olsa gerek evde kim, ne hata bulursa veya rahatsız edici bir şey görürse bana dönüp hemen "Yüksel Aytuğ'a yaz" diyor. Buna en son örnek, çok sevdiğim Şerife Teyze'mden geldi. Dizi ve programlardaki fon müziğinden yakındı:
"O fon müzikleri yüzünden ne konuşulduğunu anlamıyor insan. Hayır, arkadaş sorsa "İzledin mi?" diye "İzledim ama duyduğum söylenemez" diyeceğim. Buradan yetkililere sesleniyorum, fon müziği koyacağım derken diziden soğutmayın insanı. Müzik dinlemek istesem müzik kanalı açarım...'
İşte Şerife Teyzem'in sözleri. 'Yaz' dedi ve yazıyorum size. Elçiye zeval olmaz. Sevgilerle Yüksel Abi..." (Elif Oral)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA