Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte Benim Stresim

Allah, TV 8'in popüler yarışması İşte Benim Stilim All Star'da görev alan jüri üyelerinin ve programın sunucusunun yardımcısı olsun. Sebebi, bazı çatal dilli kızların stüdyoyu mahalle hamamına çevirmeleri değil.
O konuda zaten çoktan bağışıklık kazandılar. Asıl mesele, onların da her gün seyirci karşısında kıyafet sınavına çıkmaları.
Öyle ya, siz kıyafetlerdeki en küçük kusuru çatır çatır eleştirdiğinize göre, çekimde üzerinize giydikleriniz tek kelime ile 'kusursuz' olmalı. Bu strese can mı dayanır? Her gün en güzel, en cazip, en farklı kostümü bulup üzerinize geçirmek kolay mı? Ama ne yalan söyleyeyim; hem jüri üyeleri Kadir Doğulu, İvana Sert ve Nur Yerlitaş, hem de sunucu Öykü Serter bu zorlu sınavdan her seferinde başarıyla geçiyorlar. Özellikle Öykü Serter'i şimdiden 'yarışmanın birincisi' ilan ediyorum.
Tabii ki bu benim kişisel fikrim. Belki benimle aynı görüşte olmayanlar da vardır.
Sahi, bir gün de sunucu ve jüri üyeleri podyumda yürüyüp yarışmacı kızların önüne çıksa, bu kez de kızlar onları eleştirse nasıl olur?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA