Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kraliçeye yazık mı oldu?

İçinden cinayet, kumpas, entrika geçen Mayıs Kraliçesi'nin altında Mint Prodüksiyon imzasını görünce şaşırmadım değil. Zira bir Kore dizisinden alınan öykü, Birol Güven'in daha önce ekrana sürdüğü naif dizilerden son derece farklıydı. Ama dakikalar ilerledikçe, bana çocukluğumda okuduğum Kemalettin Tuğcu hikayelerini anımsatan bir öykü ortaya çıktı.
Diziyi sevdim ama ilk reyting sonuçları umut verici değil. Dizi Total'de 19'uncu, AB grubunda 12'nci olmuş. Aslında Birol Güven ekran başındakilerin duygularını nasıl gıdıklayıp forse edeceğinin formülünü bulmuş gibiydi. Bunun için de sürüm/tutma istatistiklerinde en başarılı yapımcı konumundaydı. Ama bu kez deplasmanda oynadı. Entrikalı dizilerden puan çalamadı.
Bu arada oyuncuların neredeyse tamamının, tiyatro sahnesinin bile kaldıramayacağı kadar büyük oynamasını önemli bir reyting dezavantajı olarak yorumladım. Diziyle ilgili tek umudum ise; Birol Güven yapımlarının sonradan istim tutması.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA