Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Evet ama yetmez!

Onca terör, vahşet, katliam arasında son zamanlarda beni en derinden etkileyen şiddet görüntüsü, bir futbol maçında yaşandı. Aydın 1. Amatör Ligi'ndeki Nazilli Sanayispor'un futbolcusu Mehmet Değirmenci önce kasti tekme atıp Dallıcasporlu rakibi Kayhan Karataş'ı yere yıktı. Hakem kırmızı kart gösterince de yerde kıvranmakta olan rakibinin bu kez yüzüne acımasızca tekme attı.
Futbolcusuyla ilişkisini hemen kesen Nazilli Sanayispor yönetimini ne kadar takdir ettiysem, bu futbolcuyu sadece iki yıl futboldan men cezasıyla ödüllendiren(!) Futbol Federasyonu'nu da o kadar kınıyorum. Birincisi; yerde kıvranan futbolcunun yüzüne, çelik kramponlu ayakkabı ile tekme savurmak, 'cinayete teşebbüs'tür. İkincisi; Kayhan Karataş, aynı futbolcunun daha önce yaptığı kasıtlı faul nedeniyle tam dört ay sahalardan uzak kalmış.
Böyle bir futbolcuya verilmesi gereken ceza 'ömür boyu spordan men' olmalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA