Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Üzülme Aydemir Ağabey!

Sevgili Aydemir Akbaş ağabeyimiz, Kolpaçino 3. Devre filminin galasında, komedi filmlerini eleştirenlere veryansın ederken kazaya uğradı.
Konuşmasının en heyecanlı yerinde takma dişleri yerinden fırlayıverdi ve o haliyle neredeyse tüm magazin programlarına konu oldu. Bu görüntü, beni çocukluğuma götürdü. Sanırım 5-6 yaşlarındaydım. Babamın memuriyeti nedeniyle Marmara Adası'nda yaşıyorduk. Rahmetli babam hakimlik yapıyordu. Bir gün beni de onu izlemem için duruşmasına götürdü. Babam, cübbesini giyip o kocaman kürsüye kurulunca, nasıl da gururlanmıştım. Duruşma bitti, babam "Karar..." dedi ve herkes ayağa kalktı. Tam "Türk Ceza Kanunu'nun..." diyecekti ki, bir hafta önce yaptırdığı diş köprüsü ağzından fırlayıp önce önündeki daktilo katibesinin kafasına, oradan da yere düştü... Çocuğum ya, bastım kahkahayı... Babam, kıpkırmızı yüzüyle mübaşire kükredi: "Çıkartın şu çocuğu dışarı!" Nur içinde yatsın...
Sözün özü: Aydemir Ağabey bu olayı hiç kafasına takmasın. Zira beterin beteri var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA