Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Antalya’ya yıldız yağacak

Geçen yıl Antalya'daki EXPO alanını gezdikten sonra kaleme aldığım yazıda, 'Burası sadece ekonomik değil, kültürel açıdan da Türkiye'nin gururu olacak' diye yazmıştım. Çünkü öyle salonlar, sahneler, gösteri alanları tasarlanmıştı ki, dünya yıldızları buna kayıtsız kalamazdı. Bu yaz EXPO'da konser verecek dünya yıldızlarının listesi önüme geldiğinde yanılmadığımı anladım.
Yıldızlar geçidinde kimler yok ki! Simpley Red (6 Haziran), UB40 (25 Haziran), Deep Purple (5 Temmuz), Tarkan (9 Temmuz - 20 Ağustos), Sting (9 Ağustos), Elton John (9 Eylül), Jennifer Lopez (10 Eylül), Ricky Martin (12 Eylül). Bunlar sadece benim seçtiklerim...
Listede daha pek çok yıldız var. Rusya krizinden sonra kan ağlayan Antalyalı turizmcilere EXPO ilaç gibi gelecek. Yerli yabancı pek çok turist, dünya yıldızlarını izlemek için Antalya'ya koşacak. Bu haberin, yukarıdaki Criminal Minds senaristlerine en iyi cevap olacağını düşünüyorum.
Bu arada EXPO'daki kültür sanat etkinliklerinin ana medya sponsorunun bizim Turkuvaz Grubu olduğunu da belirteyim. Altın Portakal ve İstanbul Film Festivali'ni pırıl pırıl parlatan Turkuvaz, yine iş başında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA