Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Özür dileyebilen kanal

Böylesine bir haber maratonuna can mı dayanır? Günün 24 saatinde, baş döndürücü bir gündemi takip etmek, bunu yaparken terazinin kantarını sürekli elde tutmak, sırça dükkanındaki file dönmeden gerçeği yakalamak kolay mı? Değil elbet. Atv-a Haber günlerdir neredeyse hiç mola vermeden günün 24 saati vatandaşı en doğru şekilde bilgilendirmek için insanüstü bir gayret içinde. Zaten elde ettikleri izlenme oranları da bu çabaların, milletten büyük karşılık gördüğünü tartışmasız biçimde ortaya koyuyor.
Dedim ya; böylesine olağanüstü bir ortamda habercilik yapmak hiç de kolay değildi. Atv-a Haber ortak yayınında da bir hata yapıldı. Bir konsol oyunu için tutulmuş masum notlar, ekrana 'FETÖ şifreleri' olarak yansıtıldı. Durumun farkına varılınca da Cem Öğretir o her zamanki sahiciliği ve samimiyetiyle çıkıp haber merkezi adına özür diledi.
Reytingler meytingler bir yana.... Ekranlarda mahkeme kararı olmadan, tekzip kararı alınmadan, 'kendiliğinden' özür dileyebilen bir kanal görmek ne güzel... Atv ile a Haber'i vatandaşa yakın tutan sebeplerden biri de bu 'erdem' olsa gerek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA