Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şeytanın ‘Gülen’ yüzü

Bana göre son yıllarda yayınlanan en önemli kitaptı. Turkuvaz Yayınları'ndan çıktı. Gazetemizin promosyonu değil, kitapçılarda 10 TL karşılığında satılıyor. Benim elimdeki 8'inci baskısı. Kim bilir kaç baskıya ulaşacak.
Kitabı, bir dönem Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak bilinen ama 2005 yılında terör elebaşıyla yollarını ayıran Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan yazmış. Ama ne yazmak... Milletin başını dertten derde sokan Gülen'in, nasıl sinsi bir örümcek gibi ağlarını ördüğünü, nasıl düzeni yıkmak için kalleşçe manevralara giriştiğini, nasıl Hitler'i bile kıskandıracak emeller beslediğini ağzım bir karış açık okuyorum. 'Okuyorum' diyorum, çünkü evde ansızın peydah olup tüm düzenimi alt üst eden yeni meşguliyetim(!) yüzünden her gün ancak bir bölüm okuyabiliyorum. Ancak kitabın henüz ortasına bile gelmememe rağmen, okuduklarım beni dehşete düşürmeye yetti. En çok da dini bütün bir hoca gibi görünen Gülen'in kendini Mesih ilan etmesine ve -haşa- Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (S.A.V.) öykünmesine çok şaşırdım. Latif Erdoğan kitabında bu durumu aynen şöyle anlatıyor:
"Ondaki bu saplantının, yani kendini Peygamber Efendimiz'in izdüşümünde farz etme sabit fikrinin ne zaman başladığını bilmiyorum. Fakat Amerika'ya gelmeden önceki bir dönemde, Altunizade'deki FEM binası odasında bir gün bana 'Şimdi ben doğrudan Allah'la konuşuyorum desem herkes bana deli der' dedi. Sonra da yüzüme dikkatlice baktı. Dediğine göstereceğim reaksiyonu okumaya çalıştı. Hafif tebessüm ile nötr durdum. Aradan kısa bir süre geçti, yine özel bir konuyu görüşmek için odasına girdim. Konuya nasıl girdi, niçin girdi şimdi hatırlamıyorum, fakat dediği aynen şuydu: "Allah benimle konuştu. Doğru, ben kainatı Muhammed'in hatırına yarattım ama senin hatırına devam ettiriyorum dedi."
Bunu, kiminle mücadele ettiğimizi iyice belleyelim diye alıntıladım. Yani düşmanımızı iyi tanımak için bu 'el kitabını' iyi okumamızda fayda var.
Peki Şeytanın Gülen Yüzü kitabının benim okuyamadığım bölümlerinde neler bulunuyor? Devlet içine ilk sızma hangi kurumda başladı? Gülen hangi kurumu havaya uçurmak için sabotaj planı yaptı? Gülen'in siyasete bakışı, siyasetçilerle ilişkileri neydi? Gülen'in Mesihlik iddiasının perde arkasında neler var? Gülen kime rüşvet vermek istedi? Gülen'in gerçekte evlenmeme sebebi neydi? Gülen, Türkiye'ye neden kaçak yollarla girdi? Gülen, Bin Ladin ailesine nerede misafir oldu?
Merak ediyorsanız, doğru kitapçıya....

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA