Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kemer ikazı bağırırken

Ülkemizde trafik eğitiminin en iyi verileceği mecranın diziler olduğu gerçeği ortada dururken, Aysel Acar adlı okurumuz bir 'kural ihlalini' gözler önüne seriyor:
"İyi günler, kolay gelsin Yüksel Bey. Öncelikle kızınız Ela'ya Rabbim güzel, sağlıklı, sevdikleriyle beraber neşeli bir hayat geçirmeyi nasip etsin. Şu anda tv8'de Göz6 programını izliyorum ve beni rahatsız eden bir konu var. Yarışmacılar araçları kullanıyor ve tanınmış simalar bu araca binerek sohbet ediyorlar. Ancak o araçta iki gündür hem yarışmacılar, hem de konuklar emniyet kemerini takmaya üşeniyorlar. Şu anda Survivor yarışmacısı Semih araçta ama emniyet kemerini takmamış. Öyle ki sürekli uyarı sesi geliyor. Emniyet kemeri adeta 'Beni tak' diye bağırıyor.
Yarışmacı da aracı kullanıyor ve o da kemeri takma zahmetine katlanmamış! Biraz daha sorumluluk sahibi olunsa, daha iyi olmaz mıydı?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA