Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Kırgın Çiçekler’in büyük başarısı

Yeni sezonun ilk gününde cevabını en çok merak ettiğim soruydu:
Atv'nin geçen yıla damgasını vuran flaş dizisi 'Kırgın Çiçekler' bu yıl da onca iddialı yapımın arasında birinciliğe oturacak mı? Oturdu.
Hem de rakiplerine adeta nal toplatarak. Karşısında 'İçerde', 'Babam ve Ailesi' gibi yeni ve iddialı iki dizi, 'Paramparça' gibi kendisine kemik bir seyirci kitlesi edinmiş bir yapım olmasına rağmen, atv'nin 'Kırgın Çiçekler'i hem Total, hem de AB kategorisinde tüm dizileri, programları, haber bültenlerini geride bırakarak birinci oldu.
Bu arada kendime de azıcık övünç payı çıkartayım:
Aleyna Solaker ismini pek çok kişi bu sütunlar sayesinde öğrendi. 'Kırgın Çiçekler'in 'Meral'i, Kutsi ile yaptığı ve büyük beğeni toplayan düet ile birlikte sesinin güzelliğini de ispatlamıştı.
Özellikle sezonun ilk bölümünde ünlü şarkıcı Linet ile yaptığı muazzam düetle (Vay Yine mi Keder) ekran başındakileri mest etti.
(Aramızda kalsın, Linet de bu düeti yeni albümüne koymak için şimdiden harekete geçmiş bile...) Artık Aleyna'nın ismini bir yerlere not edin demiyorum, şimdiden gönüllere nakşoldu zaten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA