Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mafyanın turizm duyarlılığı (!)

Bir dönem köşemizin en çalışkan lojistik destek subaylarından biri olan okurum ve sevgili dostum Hakan Eracun uzun süren sessizliğini bozup muhteşem bir geri dönüş yaptı. İşte Eracun'un 'İçerde' dizisi hakkındaki ilginç tespitleri:
"Kebapçı Celal'in eşi 'Yeşim', 'Melek'i aradığında 'Seni dün gece 'Sarp' ile gördüm' diyor ancak dün gece değil, evvelki gece tiyatro sırasında görmüştü.
Acaba 'Celal', şirketi manevi kızı 'Melek'in üzerine yaptığı için 'Yeşim' travma yüzünden zaman kavramını mı yitirdi? 'Mert' ile 'Celal'in buluşmasını yakalayan 'Aslan', telefonu ile kayıt yaparken kayıt zamanı 22 saniyedeyken, sahne dönüp 'Sarp' ile 'Yusuf Komiser'in olay yerine gelişi gösterilirken tam 25 saniye geçiyor. Bu arada 'Aslan' telefon ile video kaydına devam ediyor ve kayıt süresi 00.23'ü gösteriyor! Yani şimdi 'Aslan' 25 saniye boyunca kaydı mı durdurdu?
Mafya, toplantılarını, dizinin yurt dışına satılma ihtimalini de düşünüp hep tarihi mekanlarda gerçekleştiriyor. Oysa İstanbul Emniyeti'nin toplanma yeri hep bir plazanın tepesi. Mafya, turizme bu kadar önem verirken, Emniyet niye bu kadar duyarsız? Yoksa mafya gün gelip yakalandığında bu hizmeti için bir ceza indirimi mi bekliyor?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA