Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın lafları

Aziz Yıldırım'ın 'Beyaz Futbol' yorumcuları için "Koyuyorlar şişeyi masanın altına, çekiyorlar viskiyi" şeklindeki sözlerine bu kez Rasim Ozan Kütahyalı'dan canlı yayında yanıt geldi: "Biz içerken sen masanın altında mıydın?"

"Yılmaz Morgül'ün şortu sizce de çok kısa değil mi? Don gibi sanki. O şortla frikik verir mi? Verse de ben ilgilenir miyim bilmiyorum." ('Aramızda Kalmasın' yorumcusu Funda Özkalyoncu'nun sözleri)

A Spor muhabiri ile Fatih Terim arasında geçen şahane diyalog:
MUHABİR: Milli Takım'ın uzatma dakikasında attığı gol ve 'Biz bitti demeden bitmez' sözü ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
TERİM: Türkiye'nin kodu +90 olduğundan...

"Hayatlarında ilk kez gitar gören çocuklar, çocuklar gibi şenlendi..." (İsmail Küçükkaya'nın 'Çalar Saat'teki ifadesi)

NTV'den bir diyalog: SİMGE FISTIKOĞLU: "Furkan, anlatır mısın neler görüyorsun, neler yaşanıyor Elazığ'da?" MUHABİR FURKAN DİLAVER: "Sayın Fıstık, burada inanılmaz şeyler yaşandı..."

'En İyi Benim'de Nurettin kapıyı çalınca, ev sahibi Yağmur şöyle dedi: "İşte yumurta kapıya dayandı. Yumurta gibi çocuk Nurettin kapıda!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA