Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Amaç o kadar belli ki...

Yılbaşında Ortaköy'de yapılan vahşi saldırı, birden fazla amaca hizmet ediyor. Birincisi; halkın moralini bozmak, ülkeyi kaos ortamına sürüklemek, insanların kendilerini güvende hissetmemesine yol açmak. İkincisi; emniyet güçlerinin psikolojisini bozmak. Üçüncüsü ve belki de en önemlisi; insanları evlerine hapsedip ticari hayatı sekteye uğratarak ülkeye ekonomik darbe vurmak.
Eylemi ister DAEŞ, ister PKK, isterse FETÖ düzenlemiş olsun; bu saatten sonra hiç fark etmiyor. Çünkü her üç örgütün de faytonun önüne dizilmiş hayvanlar olduğu belli. Kamçıyı kim elinde tutuyor, asıl ona bakmak lazım.
Zor olacak belki ama yapacağımız şey de belli. Günümüzde 'Milli seferberlik' sadece silah kuşanıp cepheye koşmaktan ibaret değil. Enseyi karartmayacağız, evlerimize kapanmayacağız, elimizden geldiğince, bütçemiz elverdiğince harcayacağız, harcatacağız. Ertelemeyeceğiz, yaşayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA