Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Lig TV morardı BeIN Sport oldu!

Katarlı BeIN Medya Group tarafından satın alınan Digiturk'te yeni dönem geçen hafta sonu başladı.
Başta Lig TV olmak üzere platformun pek çok kanalı, daha 'global' bir kimlik kazandırılmak üzere 'tadilata' alındı. İlk değişiklikler ise eski ismiyle Lig TV, yeni adıyla BeIN Sport'tan geldi. Yeni dönemle ilgili basın tanıtımında dünyaca ünlü futbolcuların yorumcu olarak BeIN Sport ailesine katılacağı söylendi.
Görsel açıdan en büyük farklılık ise 'tema rengi' oldu. BeIN Sport kendine renk olarak 'mor'u seçmiş. (Şansal Büyüka da değişimden sonraki ilk 'Maraton'a mor kravat ile çıktı.) Aslında mor, televizyonculukta fazla tercih edilmeyen, riskli bir renk. Herkesin kabul ettiği gerçek ise, televizyonun en garantili tema renklerinin mavi ve kırmızı olduğu yönünde. Mor ve lila tonları ise bir futbol kanalı için fazlaca feminen duruyor. Yandaki fotoğraf ise kanalın GSTV'den transfer ettiği hanım spiker Çağıl Özge Özkol'un ilk sunumundan. Ne dersiniz? Haksız mıyım? Hazır söz mor renkten açılmışken; geçen hafta İspanya Kral Kupası maçındaki Real Madrid'in formasından bahsedeyim. İspanya'da mor, kraliyetin rengidir. Sadece Real Madrid'e bu rengi kullanması için izin verilmiştir. Maçta tepeden tırnağa mor renkler içindeki Real Madridli futbolcuların ise 'kraliyet asaletinden' ziyade, yeşil çimler üzerinde 'Milka inekleri' gibi koşturup durmaları beni çok güldürdü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA