Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Diziler tesadüfleri sever

Okurumuz Fuat Aydemir, Kanal D'de yayınlanan 'Vatanım Sensin' dizisinden yola çıkarak, dramalarda artık izleyicinin aklıyla dalga geçen tesadüflerden ve mantıkla izah edilemeyecek olaylardan nasıl yaka silktiğini anlatmış:
"Sayın Yüksel Bey, devamlı bir okurunuz olarak beni televizyon dizilerinde rahatsiz eden bir hususu sizinle paylaşmak istiyorum. Bazı dizilerdeki akıl almaz sayıda olmayacak olay ve tesadüfler gün geçtikçe o kadar arttı ki, bu durum iyi dizileri bile gölgeliyor. Bunlara en tipik yeni örnek 'Vatanım Sensin' dizisi. Savaşta esir düşen bir Türk subayı, olmayacak şekilde Yunan albayı oluyor. Üstelik Yunan generalin has adamı haline geliyor. Elini kolunu sallayarak İzmir'de mühimmat deposunu havaya uçuruyor. Albayın aile fertleri (en küçük kız dahil) generalin eşini bir dövmedikleri kalıyor, hatta generale bile kafa tutuyorlar ama hiçbir şey olmuyor. Bakalım daha ne tür olmayacak şeyler cereyan edecek? Bu arada, sizin de hep belirttiğiniz bir hususun tekrar altını çizmek istiyorum. Dizideki fon müziğinin anormal şekilde yüksek oluşu yüzünden konuşmaların çoğunu anlayamıyoruz. Bu şikayetlerimi yayınlarsanız sevinirim. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA