Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oyunculuğun yolu izdivaçtan geçiyor

İzdivaç programları, oyunculuk yapmayı kafasına koyanların kendini gösterme platformu haline dönüştü.
Show TV'deki 'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programındaki gelin ve damat adayları çeşitli dizilerde rol aldılar. Roman kızı Solmaz ile bir küs bir barışık ilişki yaşayan damat adayı Kaan Güvenilir (yapımcı Aydoğan Güvenilir'in akrabası) 'Adanalı' dizisinde rol alırken; sesi Yıldız Tilbe'yi andıran Melek ile arapsaçına dönen bir ilişki yaşayan Kayserili damat adayı Yusuf Duman da 'Kollama' dizisinde oynadı.
Birçok damat adayına aşık olup her defasında ağlayarak ayrılan gelin adaylarından Nevin Çubukoğlu, Kanal 7'de yayınlanan 'Çolak Kız' adlı dramada rol alırken; Fransız Murat'la nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Ankaralı gelin adayı İsmican Budak da Star'da yayınlanan 'Beni Affet' dizisinde boy gösterdi.
(İsmican Budak'ın, kendisini eleştiren diğer adaylara "Ben sizin gibi boş gezen adamlar değilim ki her gün buraya, bu stüdyoya geleyim" sözleri geçmişte bu köşede yer almıştı.)
Şimdi kafama bir soru takıldı: Acaba oyunculuk yeteneği olanlar mı izdivaç programlarını tercih ediyor, yoksa izdivaç programı yapımcıları bu yeteneğe sahip kişileri özellikle mi seçiyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA