Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir alt yazıyı esirgediler

Ben de sizin gibi ekranı lüzumsuz yere işgal eden alt yazılara sinir oluyorum. Ama Fenerbahçe basketbol takımının muhteşem zaferinden sonra gözlerim büyük(!) kanallarda alt yazılar aradı. Ama hiçbiri istifini bozmadı. Bir küçük alt yazıyla bile Fenerbahçe'nin muazzam başarısını izleyicilerine duyurmaya gerek görmediler.
Sanki her yıl bir Türk takımı Avrupa şampiyonu oluyormuş gibi... Belki 20-30 yılda bir yaşanabilecek böyle bir gururu yaşamayı, yaşatmayı bilemediler...
Maçı Bein Sports'tan değil de TRT 1'den izleyenler ise şanslıydı. Çünkü maçın en seyredilesi anları, yani bitiş düdüğünden sonra yaşananlar, TRT 1'de kesintisiz ekrana gelirken, Bein Sports'ta en az iki reklam kuşağı ile kesintiye uğradı. Örneğin, Bein Sports izleyicileri, Fenerbahçeli Datome'nin maçtan önce söz verdiği gibi, uzun saçlarını parkenin ortasında kestirmesini 'canlı' olarak göremediler.
Basketbolda Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonu oldu ama adı 'büyük' kanallar ile Bein Sports küme düştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA