Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kamera satışları patlar

İsimlerini 'İşte Benim Stilim' yarışması ile duyuran, son olarak Eser Yenenler ve Murat Boz'la kaçamak haberleriyle yıldızlarını iyice 'parlatan' Bahar- Nihal Candan kardeşler, Armağan Çağlayan'a 'önemli' açıklamalarda bulunmuşlar, "Bizim yaşımız daha küçük, üzerimize fazla gelmesinler" demişler.
Ağızlarına içki ve sigara koymadıklarını, istenirse kan ve akciğer raporlarını verebileceklerini söylemişler.
Bahar, babalarının son derece dindar biri olduğunun altını çizip aileleri tarafından sürekli korunduklarını belirtirken, bir de ilginç açıklama yapmış.
Demiş ki: "İstanbul'daki evimizin kapısında kamera var. Mersin'deki babam bu kameradan eve kaçta girip çıktığımızı, kimin gelip gittiğini takip ediyor.
Kamera, babamın cep telefonuna bağlı."
Aha da durgun elektronik eşya piyasasını harekete geçirecek açıklama! Eminim, akılları uzak şehirlerde yaşayan genç kızlarında kalan aileler, şimdi cep telefonuna bağlantı yapabilen kamera almak için kuyruğa girecekler. Tabii bu yöntemi kendilerine yakıştırabiliyorlarsa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA