Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Teşekkürler Tuğba öğretmen

Ramazan'ın ilk günü tüm ekranlarda birbirinden güzel, anlamlı, duygusal din ve ahlak konuşmaları vardı. Ama bana göre içlerinde en güzel olanı; bir ilahiyat profesörüne değil, sıradan bir hanım öğretmene ait olanıydı.
Tuğba Acar, bir engelliler okulunda özel çocuklara eğitim veriyordu. Kendi imkanlarıyla, sesini duyurabildiği kişilerden de destek alarak, çalıştığı okul dışındaki engelli okullarına materyal yardımında bulunuyordu. O materyaller, engelli öğrencilerin duymalarına, görmelerine, anlamalarına yardımcı olan basit aletlerdi belki ama öylesine faydalıydı ki...
Bir okul kitinin maliyeti 500 liraydı.
Tuğba Öğretmen, "Henüz yardım gönderemediğim pek çok okul var. Bu yarışmaya onlar için katılıyorum" deyince, bu çok özel günde ekran başında dualarımız onun başarısı için birleşti. Milletçe aynı ideal için gönül gönüle verdik. Allah da yardım etti, öğretmenimiz yarışmadan 60 bin liralık ödülle ayrıldı. Aslında 120 bin liralık sorunun yanıtını da biliyordu ama riske girmedi ve şöyle dedi: "Demek Allah bize bu kadarını nasip etmiş..."
Cumartesi gecesi yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?', benim için 100 iftar ve sahur programına bedeldi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA