Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tahtın tek sahibi...

'Game of Thrones' ('Taht Oyunları') dizisinin tutkunlarının hasreti nihayet bitti. Dizi, ekrana müthiş bir rekorla döndü.
Büyük bir merakla beklenen yedinci sezonun ilk bölümünü tam 16 milyon kişi izledi. 'Dragonstone' adı verilen ilk bölüm şu ana kadar en çok izlenen 'Game of Thrones' bölümü oldu. İstatistiklere göre 'Dragonstone' bölümü, 10.1 milyon kişi tarafından canlı olarak izlendi.
Dünyanın dört bir yanında kablo ve internet aracılığıyla seyredilen 'gecikmiş' yayınlarda ise 6 milyon izleyici daha bu sayıya eklendi. Bu sayı bir önceki sezonun finalinde 8.89 milyondu. Dizinin ilk sezonunun ilk bölümü ise sadece 2.2 milyon seyirciye ulaşmıştı.
Aslında tarihimizde 'Game of Thrones'u gölgede bırakabilecek pek çok destan ve öykü var. 'Game of Thrones'un başarı şifreleri analiz edilerek yapılacak bir tarihi diziyle biz de kolaylıkla dünyayı sallayabiliriz.
Yeter ki 'Adamlar yapıyor kardeşim' kompleksinden kurtulalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA