Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yabancı isteyen de var!

Artık yabancı futbolcu sınırının yeniden getirilmesi konusunda ne kadar ısrarlı olduğumu biliyorsunuz. Bu konuda en az üç yazı kaleme aldığımı hatırlıyorum. Ancak karşıt görüşte olup yabancı futbolcuların futbolumuza büyük fayda sağladığını savunanlar da var. Okurumuz Semih Mercan gibi...
"Sevgili Yüksel Abicim merhaba. Uzun süredir sizleri takip ediyorum, birçok köşe yazınızı heyecanla okuyorum. Birkaç tane size katılmadığım konu vardı. En önemlisi, yerli oyuncu konusu. Süper Lig asıl şimdi adına yakışır bir lig oldu. Futbol, kaliteli oyuncuların varsa güzel olur. Kaliteli oyuncuların varsa, insanlar maçları izlemeye gider. Yerli oyuncularda elbette iyi olanlar var, onlar da haklarını alıyorlar zaten. Örneğin, Trabzonspor'da oynayan Abdulkadir ve Yusuf bunlara en güzel örnek. Beşiktaş'tan Cenk de bir başka güzel örnek. Çalışırsa, çaba gösterirse oynamayacak oyuncu yoktur. Futbol karakter oyunudur. Biz ne yerli oyuncular gördük, hak etmedikleri parayı alıp oynadıkları takım için hiçbir çaba göstermeyen. Devamlı magazin konuları ile günlük hayatımızı meşgul eden 'yıldız görünümlü' oyuncularımız var bizim. Kendinden büyükleri döven, basına küfür eden saygısız futbolcularımız da var. İyi ki kalktı yabancı sınırı da adına yakışır bir lig oldu..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA