Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nasıl serbest kalırlar?

Köşemize sürekli katkı veren vefalı okurlarımızdan Haluk Zırh, bu hafta da adalet mekanizmasının suçlular lehine işleyen köhnemiş yönlerine dikkat çekmiş:
"Günaydın Sayın Aytuğ, dün akşam haberlerde seyrettim.
Severek izlediğimiz oyuncu Ömür Arpacı'nın evi, İzmir'de turnedeyken hırsızlar tarafından soyulmuş.
Ayrıca olayın kare kare görüntüleri de mevcut. Polisimiz her zamanki gibi canını dişine takarak, binbir zorluk içinde failleri yakalamış, adaletin önüne çıkarmış. Ancak bunca emeğe, çabaya, delile rağmen sonuç her zamanki gibi insanı çıldırtacak cinsten: Failler serbest bırakılmış.
Yüksel Bey sorarım size; bir hakim çocuğu olarak, buna hangi yürek, hangi VİCDAN dayanıp sabredebilir?
Ne yapsın bu insanlar?
Herkes beline bir silah takıp kendi adaletini kendi mi sağlasın?
Çünkü verilen bu VİCDANSIZ kararlar maalesef insanlığı buraya sürüklüyor.
Hadi bu yine hırsızlık suçu.
Bu suçların trafik kazası sonucu ölümle sonuçlananları da oluyor. Bu suçları işleyenlerin de serbest kaldığını duyuyoruz haberlerde. Lütfen, Sayın Cumhurbaşkanı ve birlikte karar verecek tüm mercilerin, bu adaletin sağlanması ve ciddi yaptırımları olan kanunların çıkması konusunu bir an evvel ele alıp bir çözüm bulmaları gerekiyor. Çok kötüye gidiyoruz çok..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA