Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

M.Ali'nin nafaka davaları

Eski dergilerin sayfalarını karıştırırken Mehmet Ali Erbil'le ilgili şöyle bir başlık okudum: Nafakalarla başı dertte. Yıl 1998... O yıllarda Şamdan'ın bir sayfası polis/adliye haberlerine ayrılmıştı. Ünlülerin adliyelik davalarını polis-istihbarat servisindeki bir arkadaş bizim dergi için kaleme alıyordu. Olay şu: Mehmet Ali Erbil'in ilk eşi, kızı Sezin'in annesi, ayrılıklarından 11 yıl sonra mahkemeye başvuruyor ve Sezin için ödenen 200 milyon liralık nafakanın 600 milyona yükseltilmesi talebinde bulunuyor. Mehmet Ali ise kazancının sanıldığı kadar çok olmadığını belirterek, "Benim bu parayı ödemem mümkün değil" diyor. Bunun üzerine ayrıldığı eşi mahkemeye, Erbil'in, ikinci eşi Nergis Kumbasar'dan olan kızı Yasmin için ödediği 600 milyonu emsal olarak gösteriyor.

HEP AYNI ŞEY...
Okuyunca güldüm. "Tarih tekerrür ediyor" dedim... Mehmet Ali Erbil sanırım 10 yıllık süreçlerde hayatında hep aynı şeyleri yaşıyor. İşin ilginci ise, mahkemelere taşınan olaylarda ilk anda direnç göstermesine rağmen, sonra yelkenleri suya indiriyor ve hiç kimseyi mağdur etmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA