Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Ajda Pekkan ile Sinan buluşup ne yapıyor?

Astoria'da Clementine'de buluştuk Ajda (Pekkan) ile... Bir şeyler atıştırıp yukarıya; Sinan Akçıl'ın 13'üncü kattaki dairesine çıkacağız. Ajda, yeni bir şarkının ilk okumasını yapacak. O küçücük salonda yaşanan mucizeleri biliyorum ama yine de Ajda'nın kayıt anındaki halini merak ediyorum... Ve Sinan da gelince, birlikte yukarıya çıktık. Yeni albümde yer alacak 'Arada Sırada'yı daha önce Sinan dinletmişti. Bu kez remiksini dinledim.

"MUHTEŞEM, İŞTE BUDUR!"
Sonra bir sürpriz çıktı. Sinan 'Farkın Bu' adında yeni bir şarkı daha yapmış. Onu da dinledik. (Albümün adı da bu şarkı olacak.) Ardından, yeni kayıt için hazır olduklarını söylediler. Şarkının adı 'Bense Hiç Korkmadım.' Ajda kalktı, kulaklığı taktı, mikrofon başına geçti. "Ne yani, şimdi, burada bu iş olacak mı?" dedim. "Ama kalabalığız. Nasıl konsantre olacaksınız? Rahat edecek misiniz?" diye sordum... (Benimki amatör heyecanı ve titizliği olsa gerek...) "Merak etme" dediler... Ve Ajda şarkıyı okumaya başladı... Söz-müzik Ayça Zeynep Aydın'a aitmiş. Düzenlemeyi Mustafa Ceceli yapmış. Muhteşem bir şarkı. Ayça Zeynep şimdiye kadar nerelerdeymiş merak ettim... Ajda okudukça, Sinan "Muhteşem, budur" diye bağırdıkça, bana bir cesaret geldi; ben de okuyabilir miyim diye... (Şaka tabii...) Ve bir saat içinde şarkının kaydı bitti... Albümde yer alacak diğer şarkıları da öğrendim; Murat Aziret'ten 'Heves' (aranje Sinan Akçıl). Tarkan'dan 'Yakar Geçerim', Nazan Öncel'in yabancı bir şarkıya yazdığı sözlerle 'Asla' ve gazeteci arkadaşımız Onur Baştürk'ten 'Özetle'. Gazeteciliğin en keyifli yanı, üretilen işler halkla buluşmadan, üretim aşamasındaki anlara-heyecanlara tanıklık etmek. Bu da böyle bir deneyimdi işte...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA