Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Galaların davetsiz misafirleri

Geçen hafta, '72. Koğuş' filminin galasında yaşanan izdihamla ilgili bir yazı yazmıştım. Bu yazı üzerine, arkadaşım da olan bir film yapımcısı aradı. "Çok güzel yazmışsın ama sence burada sorun yapımcıdan mı kaynaklanıyor?" dedi. Gala yapanların sorunu 'davetsiz misafirler'miş. "Yapımcı gala yapacağı salona karar verdiğinde, oraya kaç kişi çağırması gerektiğini de bilir. Ama bizde davet kültürü diye bir şey yok. İnsanlar kendi isimlerine gönderilen davetiyeleri eşe dosta dağıtıyor" dedi.

SOSYALLEŞİP HAVA ATIYORLAR
Davetiyeye 'kişiye özel' notunu eklemelerini söyledim. "Onu da yapıyoruz. Ama kimse buna uymuyor" dedi. Sektörle hiç ilgisi olmayan insanların, sosyalleşmek için bu tür organizasyonları takip ettiklerini söyledi. Görüyoruz; insanlar ünlülerle fotoğraf çektirmek için birbirini eziyor galalarda. Sonra da "Dün gece film galasındaydım, şu ünlüyle fotoğraf çektirdim" diye sağa sola hava atıyor. Ama böyle maç kalabalığı devam ederse film salonlarında; yakında galaların da bir anlamı kalmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA