Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Şafak Sezer'le film izlemek

'Kolpaçino Bomba' filminin gala gecesinden bir gece önce, yapımcı arkadaşımız Tayfun Topal, filmi izlememiz için özel bir gösteri organize etti. Bir grup gazeteci akşam saatlerinde Kanyon Gina'da buluştuk. Biz yemeğe oturduğumuzda Şafak Sezer ortalarda yoktu. "Streslidir şimdi, belki gelmez" dedim. Ama geldi. Sessizce masaya oturdu. Şafak şaşırtır insanı... Sanki o filmlerde oynayan adam o değil. Sessizce oturdu ve de sadece tatlı servisinde hareketlendi! Ağzından şöyle bomba bir laf alayım dedim ama baktım her şeyi, her gün aynı cümlelerle anlatıyor. Sıkıştırmadım ben de. Sadece bu filmden sonra çekeceği filmden söz etti. 'Yaz Getir' adlı projeyi yazın çekecek ve kızıyla birlikte oynayacakmış. "İşte o filmle bütün ödülleri toplayacağım" dedi. Sonra salona geçtik... "Filmi kaç kere izledin?" diye sordum. "40, belki 50… Her görüntüyü defalarca. Ama bitmiş halini ilk kez bu akşam izleyeceğim" dedi. Komedi filmlerinde gülmeyen nadir insanlardan biriyim ben. "Haydi bakalım!" diyerek başladık filmi izlemeye… Film başlar başlamaz, kahkahalar da yükselmeye başladı. (Ben de güldüm tabii.)

ÇEKİNGEN ŞAFAK GİTTİ
En çok da Şafak'ın kahkahalarını duydum. Yaptığı işten en büyük keyfi o anlarda aldı herhalde. Çekingen adam gitti, hikayenin içindeki Şafak ortaya çıktı… (Dünyaca ünlü prodüktör Quincy Jones'un yıllarca birlikte çalıştığı Michael Jakson'la ilgili saptaması tam da konuya uygun: "Michael çok utangaçtı. Stüdyoda ışıkları kapatır ve herkese arkasını dönerek şarkısını söylerdi. Sahnedeki olağanüstü performansına ne kadar aykırı bir durum değil mi?") Şafak Sezer de reklam filmi- televizyon dizisi ve sinema filminin kahramanları arasında zaten o kadar çok kabuk değiştiriyor ki; belki de oyunun dışında kalan zamanlarda 'hiç kimse olmak' istiyordur, kimbilir! Neyse… Filmi anlatacaktım, yine ağır sulara daldım! Bugünlerde hepimizin her şeyden çok gülmeye, gülümsemeye, unutmaya ihtiyacı var. Hayat çok kara ve karamsar çünkü. Şafak sizi güldürecek...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA