Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Antalya'da muhteşem şovlar

İstanbul'da hava bir açıp bir kapayınca, içimizi üşütünce, "Haydi Antalya'ya gidelim" dedik. 24 saatliğine de olsa, çok güzel. İnsanın havası değişiyor, ruhu hafifliyor.
Beldibi'ndeki Zigana Tatil Köyü, çam ağaçlarının arasında kaybolmuş. Otel inşa edilirken ağaçları korumak için bayağı çaba sarf edilmiş. Bunca yıldır Kemer'deki otellere giderim, böyle bir atmosfer görmedim.

GÜNDE 8 SAAT PROVA
Akşam şov grubunun ilk gösterisi olduğunu söylediler.
Bir salona girdim...
İnanılmaz bir ses ve ışık düzeni altında 17 dansçı bir şov sergiliyor.
Beş dakika bakarım dediğim şovu sonuna kadar izledim. Çünkü olağanüstüydü.
Dünyanın değişik ülkelerinden gelen ve hepsi eğitimli olan dansçılardan oluşan şov grubu, kış boyunca bu gösteri için çalışmış. Her gün sekiz saat prova yaparak hazırlanmışlar.
Senaryo muhteşem, danslar muhteşem, kostümler muhteşem... Hepsi kendi ellerinden çıkma... İnanamadım!

11 FARKLI GÖSTERİ
Sadece bu kadar mı?!
11 gece boyunca değişik şovlar sahneliyorlarmış. Yani yurt dışından gelen yabancı turist 11 gece boyunca ayrı bir şov izliyor.
Bu şov İstanbul'da olsa ortalığı yıkar geçer. Bu düşüncemi yöneticilere söyledim. Yaptıkları işe o kadar inanmışlar ki; "Belki de önümüzdeki kış İstanbul'da bir sürpriz yapabiliriz" dediler.
Ülkelerinde zorlu eğitimlerden geçen Rus dansçılar için Antalya, çalışıp para kazanabilecekleri ve yeteneklerini sergileyebilecekleri en iyi adres.
Antalya'da pek çok tatil köyünde gerçekten de inanılmaz şovlar oluyor. Birkaç yıl önce Besim Kazado ve ekibinin yaptığı gösterileri izledikten sonra da benzer duyguları hissetmiştim.

ÜTÜSÜZ KOSTÜMLER
Ne zaman İstanbul'da bir konsere gitsem ve ünlülerin arkalarında yer alan dans grubunu görsem aklıma Antalya geliyor.
Orada ne cevherler var, ne şovlar var...
Ama kimse farkında değil.
Burada konser için topladıkları ve ütüsüz kostümlerle sahneye çıkardıkları üç-beş dansçı ile muhteşem şovlara imza attıklarına inanıyorlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA