Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Başkan'dan örnek davranış

MÜYORBİR'in internet sitesinde dolaşırken gördüm haberi... Çok da hoşuma gitti. Biz hep kavgaya, gürültüye alışığız ya; olması gerekeni görünce şaşırıyoruz.
Çanakkale'nin Bozcaada ilçesine bağlı Geyikli belde girişine "Hurdacı, seyyar satıcı ve müzisyenler giremez" yazısının bulunduğu tabela asılmış.
Bir müzisyen, tabelayı fotoğraflayıp facebook'ta paylaşınca haber büyük tepki çekmiş!
Bunun üzerine Belediye Başkanı Mustafa Mutay, tabelayı kaldırtmış ve belediyenin internet sitesinden şu açıklamayı yapmış: "Değerli müzisyen dostlar! Belediye Meclisi'nin kararı ile karşı iskeleye asılan, 'Müzisyenler içeriye giremez' yazısına gösterdiğiniz tepkiyi anlayışla karşılıyorum. Tabii ki o yazı, siz değerli müzisyenlerimizi ve sanatçılarımızı rencide etmek için asılmamıştır.
Adamıza birçok müzisyen, sanatçı dostlarımız geliyor, onları ağırlıyor ve hatta desteklerinizle projeler üretiyoruz. Biz adamızı sanat ve kültür adası olarak görüyoruz.
Bu, sizleri kırmak ve rencide etmek için yazılan bir yazı değildir.
Ama sizler bu yazının hatalı bir yazı olduğunu söylüyorsunuz, bu doğrudur.
Bizim kimseyi kırmaya ve rencide etmeye hakkımız yoktur. Bu yazıyı kaldırttım. Bu camiadan, meclis üyelerim ve şahsım adına özür dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA