Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Tarkan mı haklı Hülya mı?

Hülya Avşar, 'Kral Müzik Ödülleri'nde kazandığı ödülleri almaya çıkmayan Tarkan'a fena sinirlenmiş ve acayip laflar etmiş.
Tamam Hülya dobra bir kadındır, içindeki dışındaki birdir ama Tarkan için söyledikleri bana biraz fazla geldi. Bir insanın yaptığı işi eleştirebilirsin, halini, tavrını eleştirebilirsin ama
"1 metrelik adam", "Eşek herif", "Dangalak" lafları başka bir klasmana girer.
Ama olaya iki açıdan bakalım; Hülya Avşar'a hak veriyorum.
Hem de sonuna kadar. O da Türkiye'nin starı ve o da saygı görmeyi hak ediyor, saygı istiyor. Tarkan için sahnede bekletilmeyi ve bir oyunun parçası olmayı hiç hak etmiyor. (Hiç kimse hak etmez.)

HÜLYA'YA ÖZÜR BORCU
Gelelim Tarkan'a...
O da defalarca sahneye çıkmak yerine; gecenin büyüsü için böyle bir şey tercih etmiş olabilir. Bütün gece ödül almak için sahneye çıksaydı, eminim finalde yarattığı o etkiyi yaratamazdı. Ama keşke o da kendini düşündüğü kadar; onun ödülünü vermek için sahneye çıkan insanları da düşünseydi.
Yani Hülya da haklı, Tarkan da haklı... Peki kim haksız?
Haksız olan Kral TV'ciler...
Tarkan'ı da, Hülya'yı da bu duruma düşüren onlar. Böyle bir gecede "Ne olursa olsun Tarkan illaki gelsin ve sahneye çıkıp şov yapsın" diye düşünürlerse; Tarkan'ın Kral'ın önüne geçmesine baştan evet derlerse sonucuna da katlanırlar.
Ben o geceyle ilgili yazımda bütün bunlardan hareketle 'Kral Tarkan'dır demiştim. Ama Hülya ve diğer ünlülerin sahnede Tarkan'ı beklemelerini ve bunun onlardan habersiz kurulan bir oyunun parçası olduğunu hiç düşünmemiştim.
Tarkan ödül töreninden bir gün önce bile "Daha törene katılıp katılmayacağım belli değil" diyormuş.
Belli ki onun bu kararsızlığı Kral'cıları panikletti. "Eyvah Tarkan gelmezse feci olur" diye düşündüler ve onun her dediğine "Okey" dediler.
Yani; Hülya'ya Tarkan'ın bir özür borcu varsa; Kral'ın daha çok var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA