Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

100 bin çocuk sporla buluştu

Ülker markasını bünyesinde barındıran Yıldız Holding, Milli Takım'ın ana sponsoru. Sponsorluk anlaşmalarıyla Türk sporuna büyük katkıları olan grubun Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, futbol dünyası için çok önemli bir isim.
Çünkü Ülker'in vereceği destek her kulüp için çok önemli. Yıldız Holding'in spor için ayırdığı bütçe 35-36 milyon lira.

ÖNCE EĞİTİM ŞART!
Grubun Milli Takım'a, ligin büyüklerine ve basketbol ligine verdiği destekler tabii ki çok önemli ama beni 'Herkes İçin Futbol' projesi heyecanlandırdı.
Grubun sosyal sorumluluk projelerinin odağını da bu vizyon oluşturuyor: Gelecek nesillerin sağlam temeller üzerinde yetişmesine katkı sağlamak.
Futbolda, Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirdikleri 'Herkes İçin Futbol' ve basketbolda Türkiye Başketbol Federasyonu ile organize edilen basketbol şenlikleri sayesinde üç yılda Türkiye'nin dört bir yanından 100 binden fazla çocuk sporla buluşmuş.
Hedef; çocukların sporun yanı sıra sağlıklı beslenme, fair play, çevre gibi hayatın farklı alanlarında da bilgi sahibi olmalarını sağlamak.
Brüksel'deki gençlerin eğitimsizlikten kaynaklanan tavırlarını görünce, Ülker'in ne kadar önemli bir iş başardığını anladım. Çünkü her şeyden önce eğitim şart...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA