Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Brüksel ayıbına açıklama

Türkiye-Belçika maçından sonra Fenerbahçeli taraftarların Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e yaptıkları kötü tezahüratları ve hareketleri eleştirmiştim. Tabii yanıt geldi.
Maçı izlemek için Hollanda'dan Brüksel'e gelen bir Türk vatandaşının açıklaması şöyle:
"Ayıp ettiğimizi yazmışsınız. Siz o Sadri Şener'in ne ayıplar yaptığını gördünüz mü? Fenerbahçe'ye laf atmaktan çekinmeyen bir başkan. 'Fenerbahçe şampiyonluğu satın almış' diye haykırıyor. Çoğu Fenerbahçeli'de ona karşı öfke var. Biz de hazır onu bulmuşken, onun hakaretlerine karşılık böyle hareket ettik. Herkes haddini bilecek, efendi duracak. Zamanı geri çevirip bir kez daha aynı hareketleri yapar mısınız diye sorarsanız, evet aynısını yine yaparım. Kimse Fenerbahçe'ye küfür edemez. Ederse de, yanında karısı bile olsa, böyle cefasını çeker."
Evet, beyefendinin duyguları bunlar. Holigan olmadığını iddia ediyor ama bir otobüs dolusu insana yaptıkları hareketleri ve söylemlerini burada yazmam mümkün değil. İnsanın ölmüş annesine bile küfür ediliyorsa, ben bu futbolu sevmiyorum. Futbol bir oyundur, eğlencedir. Ama kan davası değildir...
Ne yani; kan dökülse içiniz mi rahatlayacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA